Despre noi

Istoric
AS Legal este afacerea de succes a unei echipe de juristi care, începând cu anul 2009, au inceput sa se confrunte si sa solutioneze problemele dificile de drept intampinate de clienti in relatiile sociale si juridice.

Astazi, AS Legal este o companie matura, recunoscuta si responsabila, avand echipe specializate de avocati si consultanti ce stau la dispozitia clientilor nostri, dedicati in fiecare zi nevoilor acestora.

Abordare
Ne focusam pe a oferi consultanta juridica utila si practica, adaptata nevoilor clientilor si, mai presus de toate, punem valoare in relatiile de lunga durata cu acestia.

AS Legal inseamna totodata servicii de calitate ce insotesc si completeaza deciziile pe care clientii nostri le fac in societate. Pe langa cosultanta si consiliere, AS Legal este partenerul dumneavoastra, oferindu-va invitatia de a reveni oricand aveti nelamuriri, intr-un mediu prietenos, atent si flexibil. AS Legal isi asuma scopul de a va mentine informat, chiar si dupa solutionarea problemelor, totul pentru a va oferi un serviciu complet.

Echipa
Talentul individual este imbunatatit cand este sustinut de o echipa. Lucrul in echipa asigura performanta de inalta clasa de rezultatele obtinute de AS Legal pentru clienti. 

Misiune
Misiunea noastra este exprimata chiar prin sloganul nostru - E legal e sa fii egal - adica aceea de a contribui la realizarea unei relatii cat mai echitabile intre oameni, atunci cand sunt create dispute juridice. 

Scop
Suntem inspirati de dorinta clientilor nostri de a castiga. Cat timp ne pregatim pentru a ne dezvolta compania, planurile noastre de viitor sunt bazate pe dorinta statornica de a continua in a servi nevoilor clientilor nostri pentru a face performanta.

Prin mijloace legale, ne punem clientii in posturi juridice avantajoase, indiferent de adversar (companii, institutii bancare sau institutii de stat).

Acoperire nationala
Echipa de specialisti AS Legal isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari, avand experienta in gestionarea situatiilor juridice pentru clienti din toate regiunile Romaniei.

AS Legal are reprezentanti in regiunile centrale ale tarii, fiind dispusi sa vi sa alature in intelegerea si solutionarea conflictelor de natura juridica intalnite.

Sfaturi juridice

03 March 2017
Generalitati privind contestatia la executare

Obiectul reglementarii, subiecte, instanta competentaContestatia la executare este un mijloc procesual specific fazei de executare silita prin care...

Citeste articolul
20 December 2016
Negocierea contractelor – Obligatia de a informa

Contractele nu ar trebui privite ca fiind simple acorduri de voință între părți, ci mai degrabă un rezultat al negocierilor. Nu este o...

Citeste articolul


Aveti o intrebare? Trimite mesaj sau suna la 0752.491.189