Confidentialitate

Societatea AS LEGAL S.R.L., in calitate de autor, proprietar, administrator al domeniului www.aslegal.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site.
Gestionarea datelor cu caracter personal
AS LEGAL S.R.L. se angajeaza sa respecte si sa protejeze toate informatiile private si confidentiale pe care le-ar obtine in relatia cu terte parti, incluzand si datele cu caracter personal, asa cum sunt definite de dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile ulterioare (“Legea”).
AS LEGAL S.R.L. este operator de date cu caracter personal cu Numarul 36591, inregistrat conform legii romane in vigoare.
AS LEGAL S.R.L. nu va distribui, vinde sau inchiria sub nici o forma informatiile persoanelor incluse in bazele noastre de date de cat cu acordul dumneavoastra sau la somatia unei instante judiciare.
Confidentialitate
Acest site adopta toate masurile de securitate pentru a proteja informatiile personale ale utilizatorilor nostri. In momentul completarii datelor personale pe site-ul nostru, informatiile vor fi protejate atat off-line cat si online. Serverele pe care sunt stocate informatiile personale de identificare sunt localizate intr-un loc securizat.
Depunem toate eforturile pentru a ne asigura ca informatiile pe care le gestionam in baza noastra de date sunt folosite numai in scopurile convenite contractual cu clientii, in temeiul legii romane si a bunelor moravuri.
Dispozitii finale
AS LEGAL S.R.L. are dreptul de a modifica regulile termenilor si conditiilor, stabilite conventional, in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o informatie, de servicii sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu persoana de contact responsabila cu rezolvarea problemelor, office@aslegal.ro. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea plingerii pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Sfaturi juridice

03 March 2017
Generalitati privind contestatia la executare

Obiectul reglementarii, subiecte, instanta competentaContestatia la executare este un mijloc procesual specific fazei de executare silita prin care...

Citeste articolul
20 December 2016
Negocierea contractelor – Obligatia de a informa

Contractele nu ar trebui privite ca fiind simple acorduri de voință între părți, ci mai degrabă un rezultat al negocierilor. Nu este o...

Citeste articolul


Aveti o intrebare? Trimite mesaj sau suna la 0752.491.189